Om

CITAT er et uafhængigt magasin, produceret af frivillige journalist- og fotojournaliststuderende fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. De eneste, der bliver betalt for deres arbejde, er trykkeriet.

Hos CITAT sætter vi fotografi, grafik og den gode historie i fokus. Vi anstrenger os for, i tekst og billeder, at tage læseren med til kendte og ukendte steder, hvor vi stiller de uventede spørgsmål og fanger den skæve vinkel. Vores journalister og fotojournalister arbejder tæt sammen og bringer historier både fra den store verden og fra dagligdagen, hvor de tager glemte krige og kriser op, eller sætter fokus på det sjove, det anderledes og det specielle ved det almindelige.

CITAT bliver trykt i et oplag på 2.000 eksemplarer og udkommer 4 gange om året.

CITAT-redaktionen består pr. august 2017 af 6 redaktører – alle journalist- eller fotojournaliststuderende på Danmarks Medie- og Journalisthøjskole. Der bliver optaget nye redaktører ved hver semesterstart. Man er redaktør i 3 semestre.

Redaktørernes rolle består i at arrangere idéudviklinger, udarbejde en historieliste, coache og vejlede skribenter og fotografer, sælge annoncer, layoute magasinet og ellers stå for alt det administrative der i mellem.

Redaktører:

Tekst:
Tobias Bast Reinwald (Ansvarshavende . – tlf:21175952)
Clara Bruun
Emilie Jensen
Asta Handberg
Emilie Fog
Ditte Lindblad

Foto:
Stine Rasmussen
Jens Hartmann Schmidt
Kasper Heden Andersen
Christian Nordholt
Mads Frost

 

Skriv et svar